RANUNCULUS | #100bouquets 069

RANUNCULUS | #100bouquets 069 |

Ziua 69 din #100bouquets, powered by YaU, cu RANUNCULUS portocaliu … si incepem ODA adusa primaverii :)!

Primavara nu se compara cu nimic … iar florile de primavara sunt cred, tot ce a creat Dumezeu mai frumos pe lumea aceasta! Este o placere si o incantare sa ma joc cu ele!

Despre RANUNCULUS ce sa va spun, sunt printre favoritele doamnelor in materie de flori de nunta si nu numai, iar cromatica, forma si gingasia lor sunt unice. In primavara sunt in plin sezon, numai bine de experimentat cu ele … si de ce NU … de incantat doamne si domnisoare dragute:) !

Pentru astazi, un buchet cu ranunculus portocaliu, realizat pe o structura din muschi alb (tillandsia).
Zi colorata si pentru voi ūüôā !

RANUNCULUS protocaliu si TILLANDSIA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderRANUNCULUS portocaliu si TILLANDSIA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderRANUNCULUS portocaliu si TILLANDSIA #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *