SFERE de iarna cu ORHIDEE | #100bouquets 064

SFERE de iarna cu ORHIDEE | #100bouquets 064 |

Ziua 64 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet geometric … SFERE de iarna cu orhidee, realizate din texturi vegetale !

Imi plac buchetele geometrice … cred ca asta vine cu pregatirea mea de ARHITECT !

Pentru astazi, am ales un buchet de iarna, realizat din sfere vegetale. A fost un buchet realizat pentru un eveniment YaU in plina iarna, purtat cu drag de o persoana speciala pentru mine.

Astfel de buchete sunt speciale atat prin forma si silueta, dar si prin modul de realizare. Buchetul de fata are un grad ridicat de dificultate, realizarea lui necesita atentie, indemanare si rabdare … manopera si timpul de realizare pentru un astfel de buchet este de aproximativ 4 ore, dar cred ca rezultatul a fost la inaltime. Este un buchet  drag mie, care m-a provocat creativ 🙂 !

SFERE de iarna cu ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderSFERE de iarna cu ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderSFERE de iarna cu ORHIDEE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *