TRANDAFIRI de gradina si EUCARIS | #100bouquets 068

TRANDAFIRI de gradina si EUCARIS | #100bouquets 068 |

Ziua 68 din #100bouquets, powered by YaU … WILD cu trandafiri de gradina, eucaris, matthiola si clematis ūüôā !

Pentru astazi am ales un buchet parfumat, salbatic si diafan. A fost realizat pentru unul din evenimentele YaU si a avut menirea sa te duca cu gandul la salbatic, padure, organic, dar si romantism si gingasie.

Are o structura din impletitura de sfoara, baza dezordonata realizata din plop alb si cineraria si un mix de flori romantice, parfumate si pastelate: trandafiri de gradina, minunate si parfumate matthiola, clematis, antirrihnum si veronica. Imi place ca la buchetele de nunta sa aleg 1-2 flori care au mireasma … in aceasta situatie florile de matthiola si trandafiri de gradina au fost la inaltime ūüôā !

Zi parfumata si pentru voi!

TRANDAFIRI DE GRADINA si EUCARIS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderTRANDAFIRI DE GRADINA SI EUCARIS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderTRANDAFIRI DE GRADINA SI EUCARIS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *