TRIFOI si ZAMBILE | #100bouquets 074

TRIFOI si ZAMBILE | #100bouquets 074 |

Ziua 74 din #100bouquets, powered by YaU … TRIFORI si ZAMBILE 🙂 !

Un buchet “norocos” pentru aceasta zi de luni … trifoi mov si zambile, intr-un buchet dulce si parfumat 🙂 !

V-am spus ca imi place sa experimentez cu zambilele … sunt flori foarte rezistente, care rezista ore bune fara hidratare … floarea de zambila poate sa isi pastreze forma si culoarea fara apa pana la 24 de ore.  Aceste minunate flori de primavara, sunt suculente, colorate si parfumate … perfecte pentru mine 🙂 !

Buchetul de astazi are o structura din material vegetal verde, flori minunate de zambile si trifoi  ” norocos ” mov. Acest trifoi este special, colorat si perfect pentru a face diferenta intr-un buchet!

Zi plina de culoare sa aveti 🙂 !

TRIFOI si ZAMBILE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderTRIFOI si ZAMBILE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderTRIFOI si ZAMBILE #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader

#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *