ZAMBILE | #100bouquets 072

ZAMBILE | #100bouquets 072 |

Ziua 72 din #100bouquets, powered by YaU, cu  ZAMBILE (hyacinthus) … suntem cu un pas mai aproape de primavara 🙂 !

Pentru astazi , am ales un buchet la granita dintre iarna si primavara … cu zambile, cyperus si pin, intr-o combinatie neobisnuita 🙂 !

Mereu incerc sa gasesc modalitati creative de a face buchetele cu zambile. In situatia de fata, buchetul cu zambile are o baza din cyperus, o cununa din zambile si este inchis cu ace de pin. Drept accent pentru compozitie, am ales o floare cu petale din ace de pin si mijloc cu orhidee violet.

Mirosul zambilelor imi induce mereu starea de “primavara” … mai este inca putin 🙂 … doar mirosim zambilele, inchidem ochii, iar primavara este dupa colt 🙂 !

Sa aveti o zi colorata si plina de mireasma zambilelor 🙂 !

ZAMBILE HYACINTHUS  #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderZAMBILE HYACINTHUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderZAMBILE HYACINTHUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *