ALSTROEMERIA si orhidee PAPHIOPEDILUM | #100bouquets 089

ALSTROEMERIA | #100bouquets 089 |

Ziua 89 din #100bouquets, powered by YaU … ALSTROEMERIA rosie si orhidee Paphiopedilum 🙂 !

Un buchet ROSU pentru astazi cu minunate flori de alstroemeria. ALSTROEMERIA sau “crini peruani” sunt flori care se gasesc mai tot timpul anului desi ele sunt flori de inceput de vara … sunt intr-o varietate de culori vasta, rezistente (punctul slab al acestor flori sunt frunzele, acestea trebuiesc curatate integral), hidratate corespunzator rezista in vaza in jur de 2 saptamani.

Imi place sa lucrez cu ele …  sunt flori la granita dintre RUSTIC si ELEGANT … pot fi o solutie buna atat pentru compozitii rustice, dar si pentru cele elegante si sofisticate. Din punctul meu de vedere nu sunt flori ” VEDETA” care sa faca diferenta, dar sunt flori ideale pentru planul 2 si 3 🙂 …

Astazi am combinat alstroemeria cu orhideea speciala PAPHIOPEDILUM (genul de floare care trebuie sa fie “vedeta” intr-o compozitie) …  totul completat de o structura din sarma rosie de aluminiu.

Buchet cu ALSTROEMERIA si orhidee PAPHIOPEDILUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu ALSTROEMERIA si orhidee PAPHIOPEDILUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu ALSTROEMERIA si orhidee PAPHIOPEDILUM #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *