COS cu GHIOCEI | #100bouquets 098

COS cu GHIOCEI | #100bouquets 098 |

Ziua 98 din #100bouquets, powered by YaU … un COS cu GHIOCEI ūüôā !

Ultimele 3 buchete din acest proiect le-am facut speciale … primul de astazi … un COS cu cele mai frumoase flori ale PRIMAVERII – GHIOCEI ūüôā . Aceste flori mici, dar rezistente sunt cred cele care simbolizeaza cel mai frumos primavara cu toata frumusetea, mireasma si euforia ei.

Am prins curaj sa lucrez cu aceste flori de cand le-am deslusit secretele. Par fragile, dar din experienta va spun ca nu sunt deloc … nu stii niciodata de unde vine surpriza placuta.

Primavara primesc cereri de COSURI cu flori … pare un termen putin demodat, dar cosul cu FLORI poate fi reinterpretat si cu siguranta poate fi DIFERIT. Daca mai pui un ingredient si te gandesti ca ar putea fi chiar buchet de nunta, atunci tema pentru un creativ este completa!

Cu toate acestea in gand, am imaginat un COS cu GHIOCEI drept buchet de nunta … are o structura din sarma si flori de crin si este umplut pana la refuz cu minunati vestitori ai PRIMAVERII … norocoasa mireasa care l-ar purta intr-o nunta de inceput de primavara ūüôā !

COS cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCOS cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderCOS cu GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *