CRINI | #100bouquets 096

CRINI | #100bouquets 096 |

Ziua 96 din #100bouquets, powered by YaU … CRINI ūüôā !

CRINII sunt flori care au si ele in spate un bagaj de preconceptii … si pe acestea unii le iubesc, altii le detesta, mai ales daca este vorba de cei foarte mirositori.

Am lucrat in cateva ocazii cu aceste flori si cred ca au un potential fantastic, atata timp cat reusesti sa le intelegi felul in care evolueaza (au fost insa si ocazii in care minunatii crini s-au deschis dupa eveniment ūüôĀ … ). Trebuie sa anticipezi momentul in care floarea de CRIN este deschisa, remarca valabila pentru toate speciile de crin (amarilis, imperial ori crini de vara etc.). In concluzie, CRINII sunt flori care imi provoaca creativitatea, sunt mari, colorate, rezistente si pretabile pentru experimente florale ūüôā !

Buchetul de astazi este cu o structura colorata din cabluri translucide, este de purtat si aratat, cu flori minunate de crin in tonuri peach. Un buchet modern, usor si neconventional ūüôā !

Zi colorata si pentru voi!

Buchet cu CRINI piersica #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu CRINI piersica #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu CRINI piersica #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *