GAROAFE | #100bouquets 095

GAROAFE | #100bouquets 095 |

Ziua 95 din #100bouquets, powered by YaU … cu GAROAFE roz 🙂 !

Astazi mi-am propus sa desfiintez preconceptiile legate de GAROAFE … unii le iubesc, altii le detesta … cei mai multi dintre noi evita sa lucreze cu ele, din motive care imi sunt inca neclare. Ce sa va zic, eu le iubesc … sunt flori extraordinare ca forma, rezistenta, flexibilitate, iar daca mai pun peste toate acestea si varietatea larga de culori, cred ca am spus suficient!

Am putine ocazii sa experimentez cu aceste flori, tocmai din cauza preconceptiilor legate de ele, dar atunci cand o fac, ies mereu lucruri DIFERITE …  asta cred ca imi este suficient sa imi hranesc pofta de frumos 🙂 !

Buchetul de astazi este un experiment cu garoafe roz! Am ales special aceasta culoare ca o “savarina”, pentru ca se potriveste manusa cu forma speciala a petalelor de garoafa. Un buchet ciorchine cu baza din garoafe si terminat cu frunze … totul completat de o salba de orhidee mini si craspedia. Sa nu va fie frica sa faceti combinatii indraznete de culoare … lucrurile altfel vin tocmai atunci cand priviti lucrurile din “afara cutiei” 🙂 ! … Este un buchet de purtat, lung de 60 cm, usor, colorat si elegant, desi este realizat in mare parte din GAROAFE.

Zi colorata si pentru voi!

Buchet cu GAROAFE, Orhidee si Craspedia #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu Garoafe, Orhideee si Craspedia #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu GAROAFE Orhidee si Craspedia #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

2 thoughts on “GAROAFE | #100bouquets 095

  1. Hello Nilima,
    Thanks for your message!
    #100bouquets it’s a project that I made 4 years ago, especially for YaU BLOG. There isn’t an English version (the little texts are on the blog, but you can translate the texts with Google translator 🙂 ). At that time, I made on PINTEREST a board especially for this project – https://ro.pinterest.com/yauconcept/yau-100bouquets-ebook/
    Enjoy, Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *