GHIOCEL, un buchet din ghiocei | #100bouquets 100

GHIOCEL, un buchet floare din ghiocei | #100bouquets 100 |

Ziua 100 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet GHIOCEL, realizat din ghiocei ūüôā !

Inca din prima saptamana a acestui proiect mi-a fost pusa aceasta intrebare: “Cum va fi buchetul 100?“. In ultimele 3 luni, timp in care s-a desfasurat acest proiect, m-am gandit de cateva ori la asta si intr-un final am decis …” buchetul 100 va fi floarea regina peste flori, mi-am zis … un buchet GHIOCEL … pentru primavara, dragoste, tinerete, prospetime si un nou inceput “:) !

Este un buchet usor, proaspat si parfumat … a rezistat cu stoicism aproape 3 zile … va vine sa credeti ?!

Acest proiect a fost o adevarata placere pentru mine, chiar daca uneori a fost destul de solicitant. Ma bucur ca am reusit in ultimele 3 luni sa va aduc putin din dragostea mea pentru flori si design ūüôā ! In curand acest proiect se va finaliza intr-o versiune electronica un #eBOOK, care va fi disponibil pentru doritori, la un pret modic (voi anunta detaliile pe blog in zilele urmatoare). Tin sa va multumesc tuturor pentru ca urmariti acest blog si implicit acest gen de proiecte, cred ca pofta vine mancand (apetitul meu pentru astfel de demersuri este mai mare ca oricand ) …

Sper din suflet ca acest proiect sa va fi alimentat dragostea pentru flori, design si frumos. Eu m-am bucurat din plin de fiecare floricica din el ūüôā !

Zi creativa si pentru voi ūüôā !

Buchet GHIOCE, realizat din ghiocei #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet GHIOCEL realizat din GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet GHIOCEL realizat din GHIOCEI #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

One thought on “GHIOCEL, un buchet din ghiocei | #100bouquets 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *