MARTIE, buchet cu flori albe

| MARTIE, buchet cu flori albe |

MARTIE bate la usa! … Domnilor, sunteti pregatiti? … Daca inca nu v-ati hotarat, astazi pe blog, putina inspiratie pentru voi 🙂 !

Florile in martie sunt o sarbatoare … pentru primavara, martisor si nu in ultimul rand sarbatoarea doamnelor si a domnisoarelor :). In zilele noastre s-a pierdut putin din romantismul de altadata … am devenit oare cu totii prea pragmatici ?!

Eu una mai cred in romantism, in dragoste si in gesturi care sa hraneasca sufletul. O floare oferita corect, face cat o mie de cuvinte, iar la randul lor florile transmit si ele mesaje … daca stii sa le citesti 🙂 …

Prin urmare, dragi domni, nu uitati sa fiti romantici si grijulii cu iubitele voastre in aceasta perioada. Desi lumea in care traim este departe de romantism si lucruri pentru suflet, cred ca in adancul nostru, noi femeile, ne dorim sa fim rasfatate si alintate.

Astazi va propun un buchet ALTFEL pentru 8 martie | dragobete … un buchet modern, diafan cu flori albe, gingase si mirositoare: wax (flori de ceara), lalele albe si eustoma.

Inspiratie in alegerea florilor pentru iubitele voastre domnilor 🙂 !

Zi alba si pentru voi!

MARTIE yau concept_buchet pentru martie #yau #primavara #martie #lalele #lisianthus #wax (1)MARTIE yau concept_buchet pentru martie #yau #primavara #martie #lalele #lisianthus #wax (3)MARTIE yau concept_buchet pentru martie #yau #primavara #martie #lalele #lisianthus #wax (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *