PETALE MOV | #100bouquets 091

PETALE MOV | #100bouquets 091 |

Ziua 91 din #100bouquets, powered by YaU … PETALE MOV si orhiee PAPHIOPEDLIUM 🙂 !

Astazi un buchet ALTFEL,  intr-o tehnica cu sarma neagra. Dintotdeauna am avut o atractie pentru SARMA si tot ce se poate face ca structura cu ea … i-am invatat secretele, dar si limitarile!

Buchetul de astazi este diafan, colorat si usor, numai bun de asortat cu o tinuta moderna si minimalista :).

Sunt o varietate de flori ale caror pentale pot fi cu incredere folosite pentru compozitii care sa tina 12 ore … iar cu ceara, acelasi material poate fi stabilizat pentru mai mult timp … totul depinde de ce vrei sa faci cu aceste petale 🙂 !

Imi place sa experimentez cu florile … sa recompun elementele in compozitii noi … astazi m-am jucat cu petale de alstroemeria mov, o culoare iubita de multe domane si domnisoare.

Zi cu petale si pentru voi!

BUCHET cu petale MOV si orhidee #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUCHET cu petale MOV si orhidee #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBUCHET cu petale MOV si orhidee #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *