PRIMAVARA cu ranunculus, petale & culoare | #100bouquets 097

PRIMAVARA cu ranunculus, petale & culoare | #100bouquets 097 |

Ziua 97 din #100bouquets, powered by YaU … un buchet pentru PRIMAVARA colorata si plina de petale ūüôā !

Inca putin din acest proiect drag mie, asa ca mi-am zis sa experimentez din nou! Daca tot PRIMAVARA este AICI, am zis sa aduc pe blog putin din culoarea, miresma si gingasia ei!

Un buchet modern astazi, cu petale de ranunculus, colorat, gingas, usor, diafan si cu siguranta ALTFEL.

Desi par flori fragile, RANUNCULUS exceleaza la cateva capitole: floare minunata si rezistenta, la fel si petalele ei (am facut in una din zile un experiment special sa vad cat rezista aceste flori si m-au surprins intr-un mod placut ūüôā ). Punctele slabe ale florilor de ranunculus sunt frunzele (este necesar sa le indepartati in totalitate), tulpina si micile frunzulite de la baza florii. Aceste 3 semne iti spun daca florile sunt sau nu proaspete in momentul in care doresti sa le achizitionezi. Peste toate acestea sunt cateva trucuri sa faci aceste flori sa reziste, dar despre acestea intr-un alt articol despre florile de RANUNCULUS :)!

Buchetul nr. 97 are o structura geometrica cu baza finisata cu hamei prajit si o salba geometrica realizata din suprafete trunghiulare, drept baza pentru petale.

Zi plina de culoare si pentru voi ūüôā !

Buchet de PRIMAVARA cu petale de ranunculus #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet de PRIMAVARA cu petale de RANUNCULUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet de PRIMAVARA cu petale de RANUNCULUS #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro¬≠iect repre¬≠zinta moda¬≠li¬≠ta¬≠tea YaU de a impar¬≠tasi din viziu¬≠nea noas¬≠tra in mate¬≠rie de arta flo¬≠rala, este un expe¬≠ri¬≠ment flo¬≠ral vir¬≠tual, un mod de antre¬≠na¬≠ment, dar si un mod de a impar¬≠tasi cu cei¬≠lalti dra¬≠gos¬≠tea pen¬≠tru flori. Proiectul se des¬≠fa¬≠soara in peri¬≠oada noiem¬≠brie 2015 ‚ÄĒ febru¬≠a¬≠rie 2016, si se va fina¬≠liza cu ver¬≠siu¬≠nea elec¬≠tro¬≠nica, un #eBOOK #100bouquets, powe¬≠red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *