TRANDAFIRI LILA | #100bouquets 094

TRANDAFIRI LILA | #100bouquets 094 |

Ziua 94 din #100bouquets, powered by YaU … trandafiri LILA, intr-un buchet COMPOZIT!

Astazi, un buchet in care am experimentat cu trandafiri lila. Cand este vorba de trandafiri pentru buchetele de nunta, multi spun ca sunt comuni, ca ar dori sa fie macar trandafiri de gradina … este adevarat ca in orice florarie, intri, gasesti trandafiri … si este adevarat ca sunt situatii cand trebuie sa faci lucruri speciale cu materiale comune (cum este cazul de fata trandafiri & aspidistra)  🙂 …

Mereu mi-a placut sa experimenez cu trandafirii, iar daca acestia mai au si o culoare laptoasa si feminina ca in situatia de fata, atunci placerea este maxima 🙂 !

Buchetul 94 este un buchet COMPOZIT, cu o structura din lemn & frunze de aspidistra si un degrade realizat din petale de trandafir. Mereu cand lucrez cu petalele florilor, ma simt ca un pictor care pune culoare si textura intr-un tablou. Cum am mai spus pe acest blog … compozitia, contrastul si felul in care accentuezi un pol pentru compozitie sunt importante 🙂 !

Zi linistita si creativa si pentru voi 🙂 !

Buchet COMPOZIT cu trandafiri lila #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet COMPOZIT cu trandafiri lila #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet COMPOZIT cu trandafiri lila #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *