ZAMBILE albastre | #100bouquets 093

ZAMBILE albastre | #100bouquets 093 |

Ziua 93 din #100bouquets, powered by YaU … ZAMBILE albastre … ajutoarele PRIMAVERII 🙂 !

Astazi va propun un buchet din recuzita PRIMAVERII, cu zambile albastre pregatite sa “impuste” iarna … asta este gluma lui IULIAN cand a vazut minunatia 🙂 …

Zambilele sunt cu siguranta florile care miros cel mai bine a primavara, iar cum martie este aproape, am zis sa experimentez cu ele 🙂 !

Un buchet ALTFEL, cu structura din lemn si sarma, completat de minunate flori de zambile pregatite sa tinteasca iarna si ce a mai ramas din ea 🙂 … acum fiecare intelege ce doreste, florile sunt minunate oricum 🙂 !

Sa aveti si voi o zi plina de mireasma zambilelor 🙂 !

Buchet cu ZAMBILE albastre #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu ZAMBILE albastre #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoaderBuchet cu ZAMBILE albastre #100bouquets #ebook #yauconcept #elenamadalinatoader#100bouquets, powe­red by YaU, este un tri­but adus florilor!

Acest pro­iect repre­zinta moda­li­ta­tea YaU de a impar­tasi din viziu­nea noas­tra in mate­rie de arta flo­rala, este un expe­ri­ment flo­ral vir­tual, un mod de antre­na­ment, dar si un mod de a impar­tasi cu cei­lalti dra­gos­tea pen­tru flori. Proiectul se des­fa­soara in peri­oada noiem­brie 2015 — febru­a­rie 2016, si se va fina­liza cu ver­siu­nea elec­tro­nica, un #eBOOK #100bouquets, powe­red by YaU!

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *