ARANJAMENT FLORAL cu flori albe

| ARANJAMENT FLORAL cu flori albe |

Astazi am dispozitie de flori albe, intr-un aranjament floral cu ranunculus, wax si alstroemeria :)!… este genul de aranjament CLASIC, cu un dichis ALTFEL … un aranjament ideal pentru florile de pe birou sau florile din timpul saptamanii 🙂 !

Din experienta mea din ultimii ani, imi dau seama ca majoritatea clientilor sunt oarecum CLASICI (cred ca oamenilor in general le este frica de NOU, de ALTFEL) … genul acesta de aranjament este solutia pentru majoritatea care nu isi asuma nici un fel de risc ori necunoscuta.

Este cu siguranta romantic, elegant si plin de prospetime … este cu siguranta un aranjament care sa aduca zambetul pe buze celei care il primeste … dar pentru mine, nu este neaparat o provocare 🙂 !… Dar, cum spuneam, sunt momente cand nu trebuie sa mai fii inaintea pietei cu 3-5 ani, ci trebuie sa te gandesti ca la acest moment piata si consumatorul de flori isi doreste ceva CLASIC, cu un mic DICHIS 🙂 !

Sa faceti abstractie de micul meu pamflet si sa va bucurati de flori in toata splendoarea lor. Ele sunt minunate in aranjamente clasice, moderne ori neconventionale … sunt frumoase oricum. Pentru noi cei care incercam sa vedem lucrurile putin mai departe … DA, florile pot fi si mai frumoase, daca le punem in lumina diferita si alternativa!

Zi cu inspiratie sa aveti 🙂 !

ARANJAMENT FLORAL cu ranunculus wax si alstroemeria_yau_yauconcept_elena toader (1)ARANJAMENT FLORAL cu ranunculus wax si alstroemeria_yau_yauconcept_elena toader (3)ARANJAMENT FLORAL cu ranunculus wax si alstroemeria_yau_yauconcept_elena toader (4)

Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *