BUCHET MIREASA cu flori de primavara

| BUCHET MIREASA cu flori de primavara |

La multi ani doamnelor si domnisoarelor pentru 8 MARTIE si sa fim ca niste flori tot anul 2016 … (  imi revin dupa maratonul din ultimele ziele, dar astazi sunt proaspata si plina de buna dispozitie 🙂 ) !

Eu zic sa dam startul cum se cuvine sezonului de NUNTI 🙂 … pai daca este asa, va provoc astazi cu un BUCHET de MIREASA primavaratic, cu ranunculus, viburnum, trandafiri si veronica, pe o structura plata realizata din rachita si iedera.

Buchetul de mireasa este un accesoriu important in ziua nuntii. Prin urmare, trebuie sa fiti atente in algerea florilor, al modelului si nu in ultimul rand al floristului care vi-l realizeaza. Mereu spun ca trebuie sa lucrezi cu ” omul cel mai bun pentru tine ” , omul cu care sa rezonezi, sa inteleaga asteptarile tale, sa existe increderea si comunicare. Este important ca tu ca mireasa sa transmiti lucrurile care sunt importante pentru tine si de asemenea, este important ca floristul sa ia deciziile cele mai bune pentru tine. Mereu sunt rezervata fata de persoanele care sunt ” fixate pe anumite detalii ” si incearca sa controleze fiecare aspect si detaliu legat de florile de nunta. Eu personal prefer sa am libertate in a detalia si finaliza aspecte legate de rezultatul final al florilor de nunta. Cred ca asta face parte din farmecul personal si al evenimentelor YaU pana la urma. Am ajuns sa refuz elegant proiecte in care aceasta libertate este ingradita!

Prin urmare, dragii viitoare mirese … fiti increzatoare, fiti aventuroase si lasati-va surprinse 🙂 !

Sa aveti o zi plina de culoare si prospetime 🙂 !

Buchet mireasa primavara_yauconcept_elena toader_buchet cu ranunculus, viburnum si trandafiri (1)Buchet mireasa primavara_yauconcept_elena toader_buchet cu ranunculus, viburnum si trandafiri (3)Buchet mireasa primavara_yauconcept_elena toader_buchet cu ranunculus, viburnum si trandafiri (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *