LUMANARE BOTEZ cu zambile si lalele

| LUMANARE BOTEZ cu zambile si lalele |

Primavara de afara este inspiratia ideala pentru aceasta saptamana 🙂 … nu pot sa o incep altfel decat cu flori de primavara, cu mirosul primaverii si culoarea ei … totul,  intr-o lumanare de botez!

Lumanarile de botez sunt mereu o provocare! Trebuie sa fie vesele, sa fie colorate, sa fie usoare 🙂 … atatia nasi, tot atatea preferinte … In ultimul an, am ajuns la concluzia ca genul acesta de lumanare – ” tip buchet“-  satisface mare parte din aceste criterii. Nu este exagerat de grea, pentru ca dispare din ecuatie buretele floral (la o lumanare sfera | clasica, doar buretele cantareste in jur de 2 KG … restul sunt la etc) … are un numar suficient de flori cat sa astisfaca cele mai exigente gusturi si nu in ultimul rand, este un decor interesant si dupa ceremonie 🙂 .

Imi este drag sa fac lumanari de botez, pentru ca ma gandesc ca aceasta lumanare este pentru un inger, pentru un nou inceput, pentru speranta si pentru tot ce iti poate oferi lumea aceasta mai frumos 🙂 !

Cu toate acestea spuse, va las cu mireasma zambilelor si frumusetea lalelelor batute 🙂 !

Zi parfumata si vesela sa aveti 🙂 !

LUMANARE BOTEZ cu flori roz  rosii _ YaU _YaU Concept _ Elena toader (1)LUMANARE BOTEZ cu flori roz  rosii _ YaU _YaU Concept _ Elena toader (3)LUMANARE BOTEZ cu flori roz  rosii _ YaU _YaU Concept _ Elena toader (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *