TRANDAFIRI DE GRADINA – geometria trandafirilor

| TRANDAFIRI DE GRADINA – geometria trandafirilor |

TRANDAFIRI DE GRADINA – geometria trandafirilor, pentru aceasta seara 🙂 !

6 ipostaze diferite pentru minunatii si parfumatii trandafiri de gradina … sunt din gradina alor mei, sunt trandafiri DAVID AUSTIN … comandati, plantati si ingrijiti cu mare drag!

La final de sezon anul trecut, cu ultimele flori inainte de iarna, am realizat aceste ipostaze pentru trandafirii de gradina.

Cred ca este cel mai frumos mod de a sarbatori noua recolta de trandafiri! Imi pare rau, ca in imagini nu reusiti sa simtiti mireasma si delicatetea lor. Ma bucur intotdeauna, cand lucrez cu aceste flori, de gingasia si delicatetea lor. Floarea lor ajunsa la maturitate, este cu adevarat speciala si fiecare este unica in felul ei … cei care iubesc gradinile, cred ca au observat acest lucru 🙂 !

Sa aveti o seara plina de mireasma acestor flori :)!

TRANDAFIRI DE GRADINA _ geometria trandafirilor _ yau concept_yau flori_elena toader (2)TRANDAFIRI DE GRADINA _ geometria trandafirilor _ yau concept_yau flori_elena toader (3)TRANDAFIRI DE GRADINA _ geometria trandafirilor _ yau concept_yau flori_elena toader (4)TRANDAFIRI DE GRADINA _ geometria trandafirilor _ yau concept_yau flori_elena toader (5)TRANDAFIRI DE GRADINA _ geometria trandafirilor _ yau concept_yau flori_elena toader (6)TRANDAFIRI DE GRADINA _ geometria trandafirilor _ yau concept_yau flori_elena toader (7)Foto: YaU Concept

3 thoughts on “TRANDAFIRI DE GRADINA – geometria trandafirilor

  1. Pai asa sacrificii, inainte de zapada … cred ca i-am salvat … pentru eternitate 🙂 ! Ce zici RUXANDRA ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *