TRANDAFIRI DE GRADINA, intr-un cadou floral YaU

| TRANDAFIRI DE GRADINA, intr-un cadou floral YaU |

Este frumos sa iti surprinzi iubita | sotia | mama | prietena, cu mici atentii, fara sa fie neaparat o ocazie speciala! Astazi, va provoc cu un CADOU FLORAL YaU – Trandafiri de gradina intr-un suport YaU din mesteacan. Este un aranjament floral care poate sa iti aduca buna dispozitie in fiecare zi – Cu 1 floare poti desfiinta multe bariere :)!

Acesti suporti refolosibili YaU, sunt cred solutia eficienta si practica, atat pentru cadouri miniaturale, dar si pentru evenimente si aranjamente de amploare. Un mic exemplu este articolul de astazi de pe YaU evenimente, in care acesti suporti au fost vedete 🙂 !

Mereu sunt atrasa de contrastul intre lemn, sticla si materialul vegetal … acesti suporti combina tocmai aceste 3 elemente 🙂 … iar lemnul de mesteacan, este cu siguranta unul special, care da valoare si eleganta oricarei compozitii 🙂 !

Zi plina de mireasma trandafirilor de gradina si nu uitati sa aveti in fiecare zi o floare pe birou! Veti vedea ca face diferenta 🙂 !

TRANDAFIRI DE GRADINA, yau events YaU flori YaU concept Elena toader_suport floral yau cu trandafiri de gradinatrandafiri de gradina_yau concept #elena toader #suport yau cu trandafiri de gradinaFoto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *