Aranjament cu LACRAMIOARE

| Aranjament cu LACRAMIOARE |

Zi de marti, rasfatata de un aranjament cu LACRAMIOARE, in maniera YaU … cum v-am obisnuit 🙂 !

Pentru flori firave cum sunt lacramioarele, florile de mazare (lathyrus), muscari, toporasi, viorele, ghiocei … obisnuiesc mereu sa le pun in evidenta in aranjamente care au ca baza structuri care sa ajute aceste flori minunate. Aceste structuri sunt o unealta foarte buna pentru orice iubitor de natura si implicit de flori. In situatia de fata, o structura din lemn de mesteacan, sarma si bete.

Experimentez destul de mult in aceasta directie, de ceva ani buni … inca nu m-am plictisit si inca descopar modalitati creative de a pune in valoare florile. Aceste structuri sunt una din trasaturile aranjamentelor YaU – suntem mereu in cautare de modalitati noi si creative de a lucra cu florile si de a experimenta 🙂 !

Astazi, inca un rasfat cu LACRAMIOARE, pentru ca este vremea lor si pentru ca sunt speciale!

Aranjament cu LACRAMIOARE _ yau concept _ elena toader _ suport yau din lemn mesteacan (1)Aranjament cu LACRAMIOARE _ yau concept _ elena toader _ suport yau din lemn mesteacan (3)Aranjament cu LACRAMIOARE _ yau concept _ elena toader _ suport yau din lemn mesteacan (2)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *