BUJORI, LILIAC si ANEMONE, intr-o structura YaU

| BUJORI, LILIAC si AMENONE, intr-o structura YaU din mesteacan |

Cine iubeste BUJORII ? … sunt florile dorite de multe mirese si nu numai!

Vremea bujorilor si a liliacului este aproape! Aici, in Bucuresti, cu vremea calda din ultima saptamana, liliacul a inflorit, iar despre bujori ce sa va zic – sunt si ei in grafic.

Astazi, va propun o structura YaU din lemn de mesteacan, cu flori la granita intre primavara si vara: anemone si viburnum, care sa tina partea primaverii … liliac si bujori albi, care sa anunte cumva vara foarte “grabita“.

M-am rasfatat astazi cu mireasma bujorilor si a liliacului … am admirat frumusetea si delicatetea anemonelor si a florilor de viburnum (bulgari de zapada) … sper sa va transmit si voua macar putin din senzatia de bine care mi-au dat-o mie :).

Eu ma rasfat mereu cand lucrez cu florile, iar daca le mai am si pe birou dupa … este perfect! Doamne dragi, vremea BUJORILOR se apropie … sa ne rasfatam asadar 🙂 !

BUJORI, LILIAC si anemone _ yau concept strucures _ elena toader (1)BUJORI, LILIAC si anemone _ yau concept strucures _ elena toader (3)BUJORI, LILIAC si anemone _ yau concept strucures _ elena toader (2)

Foto: YaU Concept

3 thoughts on “BUJORI, LILIAC si ANEMONE, intr-o structura YaU

  1. Buna ziua.

    Ma intereseaza o lumânare de botez. Cum pot lua legatura cu dvs.

    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *