LACRAMIOARE albe, intr-un TABLOU

| LACRAMIOARE albe, intr-un TABLOU |

Dragilor, este vremea pentru LACRAMIOARE albe, aztazi am zis sa va rasfat cu un TABLOU plin cu aceste minunate flori :)!

DA recunosc, am o slabiciune pentru ele … nu pentru ca sunt la moda, ori pentru ca sunt rare la bursa, ori sunt o extravaganta in extrasezon … pur si simplu sunt flori care imi trezesc aminitiri extraordinare 🙂 !

Tatal meu purta nume de floare, un nume special – MARGARIT … iar legat de el, am amintiri frumoase, despre campul de margaritare de la bunici, despre el si despre mirosul copilariei. Cred ca florile duc cu ele multe bagaje pline cu aminitiri, senzatii si clipe din viata noastra!

Cum am mai spus pe acest blog, lucrez cu lacramioarele in special cand sunt in sezon, iar acum dragilor LACRAMIOARELE sunt VEDETELE – nu trebuie sa ratam momentul 🙂 !

Eu zic sa incepem saptamana cu un tablou plin cu LACRAMIOARE, remediul ideal pentru suflet, izvor de buna dispozitie si gazda buna pentru amintiri pretioase 🙂 !

LACRAMIOARE intr-un tablou_yau concept_elena toader_aranjament cu lacramioare (1)LACRAMIOARE intr-un tablou_yau concept_elena toader_aranjament cu lacramioare (3)LACRAMIOARE intr-un tablou_yau concept_elena toader_aranjament cu lacramioare (4)Foto: YaU Concept

2 thoughts on “LACRAMIOARE albe, intr-un TABLOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *