Buchet cu LACRAMIOARE si BRAD

| Buchet cu LACRAMIOARE si BRAD |

Articolul de astazi il dedic LACRAMIOARELOR: un buchet cu lacramioare si brad, cu flori proaspat culese din gradina 🙂 !

Lacramioarele sunt foarte iubite de mirese si nu numai … sunt flori speciale, delicate, feminine si rafinate … cam dificil sa le combini cu altceva … dar, cand o faci, trebuie sa ai mare bagare de seama! Pe de alta parte, imi place sa combin florile feminine cu cele masculine … in aceasta perioada apar mugurii de brad (… ati stat sa vedeti ce verde crud au acesti muguri, ce frumosi sunt si mai ales ce gustosi sunt 🙂 ? …). Am admirat, am cantarit si am decis sa realizez pentru buchetul meu cu lacramioare din gradina, aceasta cununa din muguri de brad proaspeti !

Nu se compara cu nimic prospetimea si parfumul florilor abia culese din gradina. Aceste lacramioare au fost un vis devenit realitate! Ne-am bucurat impreuna de ele, le-am vazut cu am inflorit si rezistat pentru aproape 1 saptamana.

Voua, va transmit putin din parfumul de lacramioare … asta este avantajul muntelui – poti sa te bucuri de aceste minunatii cand pe la campie nu mai sunt 🙂 !

Buchet cu LACRAMIOARE si BRAD _ yau concept _ buchet mireasa _ elena toader _ wedding bouquet (1)Buchet cu LACRAMIOARE si BRAD _ yau concept _ buchet mireasa _ elena toader _ wedding bouquet (2)Buchet cu LACRAMIOARE si BRAD _ yau concept _ buchet mireasa _ elena toader _ wedding bouquet (3)Buchet cu LACRAMIOARE si BRAD _ yau concept _ buchet mireasa _ elena toader _ wedding bouquet (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *