Buchet de mireasa ROSU

| Buchet de mireasa ROSU, cu bujori, ranunculus si maci |

Perioada de nunti se pare ca isi face loc caldut in agenda noastra, iar categoria BUCHET de MIREASA, nu este de neglijat 🙂 !

Buchetul miresei este mereu un element foarte delicat in cadrul unui eveniment  … este personal, trebuie sa fie special si potrivit pentru cea care il poarta, nici prea greu, nici prea usor …  ce mai, provocare maxima!

In ultimii ani am avut tot felul de discutii cu viitoare mirese despre acest subiect delicat si frumos in acelasi timp … inca, il consider un subiect fierbinte … poate, pentru ca fiecare dinre noi este UNIC si DIFERIT! Incerc mereu sa gasesc solutia optima pentru fiecare mireasa care ajunge la o discutie cu mine … datoria mea este sa gasesc solutia optima pentru fiecare situatie …  si sunt ceva situatii … chiar si asa, rata de succes este in proportie de 95 % (nu toata lumea trebuie sa iubeasca arta ta … si cred cu tarie ca fiecare viitoare mireasa trebuie sa isi aleaga cu grija floristul – acesta trebuie sa fie cel mai bun pentru asteptarile ei, doar ea poate sa isi dea seama de acest aspect … ).

Buchetele de mireasa sunt o provocare pentru mine, mai ales situatiile in care mi se lasa mana libera (nu este neaparat situatia de astazi, dar tin mereu sa precizez acest lucru 🙂 !!!). Proiectul meu online #100BOUQUETS, powered by YaU, este cred cel mai bun exemplu!

Urmeaza la YaU o perioada cu proiecte frumoase si provocatoare, iar aceasta categorie BUCHETE de MIRESA va fi cu siguranta un punct de interes.

Buchetul de astazi este despre romantism, dragoste si pasiune … un buchet calsic cu un twist YaU … cu bujori, ranunculus si maci … cred ca este buchetul care anunta vara, dar nu isi poate lua ramas bun de la primavara!

Zi colorata si pentru voi!

BUCHET DE MIREASA rosu _ YAU CONCEPT _ ELENA TOADER _ BUJORI RANUNCULUS MACI (2)BUCHET DE MIREASA rosu _ YAU CONCEPT _ ELENA TOADER _ BUJORI RANUNCULUS MACI (3)BUCHET DE MIREASA rosu _ YAU CONCEPT _ ELENA TOADER _ BUJORI RANUNCULUS MACI (1)BUCHET DE MIREASA rosu _ YAU CONCEPT _ ELENA TOADER _ BUJORI RANUNCULUS MACI (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *