Buchet mireasa cu BUJORI si GRAU VERDE

| Buchet mireasa cu BUJORI si GRAU VERDE |

Zilele de luni, din sezonul de nunti sunt dedicate FLORILOR MIRESEI.  Pentru astazi, un BUCHET de MIREASA cu bujori, lathyrus, trandafiri de gradina, ranunculus, zambile si grau verde! Acest buchet in mod special a avut o mireasma aparte – putin din florile de primavara, putin din cele de vara … un buchet care sa iti umple ziua cu parfum, culoare si prospetime.

Buchetele de mireasa trebuie sa fie UNICE! Fiecare din voi, viitoare mirese, ar trebui sa va doriti o combinatie de flori UNICA si PERSONALA in ziua nuntii. De multe ori mi se intampla sa am discutii despre buchete, in care mi se cere sa replic un buchet identic … raspunsul meu este mereu NEGATIV, nu pentru ca nu as putea, ci pentru ca nu vreau sa replic buchetele de nunta. Fiecare trebuie sa fie special si diferit 🙂 !

Astazi, un buchet de mireasa cu structura din GRAU VERDE si o combinatie de flori romantice si delicate … de parfum nu va mai spun, va las sa va imaginati voi cate putin 🙂 !

Pentru voi viitoare mirese – “ Sa fiti curajoase, unice si speciale, in ziua nuntii 🙂 !”

Zi parfumata si pentru voi!

Buchet mireasa cu bujori lathirus si grau verde _ yau concept _ elena toader (1)Buchet mireasa cu bujori lathirus si grau verde _ yau concept _ elena toader (2)Buchet mireasa cu bujori lathirus si grau verde _ yau concept _ elena toader (4)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *