Lumanari de cununie cu BUJORI GALBENI

| Lumanari de cununie cu BUJORI GALBENI |

Nu exista nunta fara LUMANARI de CUNUNIE (nunta ortodoxa … pentru nuntile CATOLICE, mai nou, nu mai aveti nevoie de lumanari ) !

Astazi va provoc cu bujori galbeni … sunt ochiosi, speciali, flori gigant cu siguranta. Cred ca sunt florile ideale pentru tot ce inseamna ACCENT si CULOARE ! Sunt flori delicate si trebuie ingrijite si transportate cu mare grija … dar daca trec toate aceste teste, rezultatul este la inaltime. V-am mai spus ca a fost o perioada cand aveam emotii de cate ori lucram cu BUJORII … trebuie sa anticipezi punctul de MAXIM (cum imi place mie sa ii spun), adica momentul exact in care bujorul se deschide si isi arata frumusetea. Daca reusesti sa anticipezi acel moment pentru evenimentul tau, atunci te-ai descurat ca un profesionist 🙂 !

Acesti bujori galbeni sunt cu adevarat speciali … sunt mai rari, in sezon pentru o perioada scurta de timp, dar daca ai norocul sa lucrezi cu ei, atunci nu poti decat sa savurezi fiecare moment cat ii ai in mana!

Lumanari de cununie pentru astazi, cu aceste flori ochioase si suita care le incadreaza si le completeaza: bujori albi, hortensie, lisianthus, eryngium, tei, mana Maicii Domnului!

Zi cu parfum de bujor sa aveti 🙂 !

Lumanari de cununie _ yau concept _ elena toader _ bujori galben hortensie eryngium (1)Lumanari de cununie _ yau concept _ elena toader _ bujori galben hortensie eryngium (4)Lumanari de cununie _ yau concept _ elena toader _ bujori galben hortensie eryngium (2)Lumanari de cununie _ yau concept _ elena toader _ bujori galben hortensie eryngium (3)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *