Buchet de mireasa cu MACI, TRANDAFIRI si GRAU

| Buchet de mireasa cu MACI, TRANDAFIRI si GRAU salbatic |

Astazi un buchet de mireasa cu MACI, TRANDAFIRI si GRAU salbatic verde … un buchet special, cu un grad ridicat de dificultate din punct de vedere al realizarii … un buchet FLOARE, realizat din flori 🙂 !

Buchetul acesta, in special, imi este drag, poate pentru ca imi sunt foarte dragi macii! Cam pe ultima suta de metrii cu macii in acest sezon, dar se pare ca beneficiara acestui buchet a fost norocoasa. Mereu ezit sa lucrez cu flori precum macii, ghioceii ori lacramioarele aduse tocmai din OLANDA … imi place sa lucrez cu aceste flori cand sunt in sezon la noi, chiar daca pentru o perioada scurta de timp.

Macii salbatici au farmecul lor cu siguranta, sunt mai firavi … dar, cred ca tocmai din asta vine frumusetea in arta florala.

Un buchet special, un buchet floare, cu baza realizata din petale de trandafiri si lana, iar vedetele bineinteles MACII salbatici!

Zi plina de culoare sa aveti 🙂 !

buchet de mireasa cu maci, trandafiri si grau _ yau concept _ elena toader (1)buchet de mireasa cu maci, trandafiri si grau _ yau concept _ elena toader (2)buchet de mireasa cu maci, trandafiri si grau _ yau concept _ elena toader (3)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *