Buchet de mireasa cu ORHIDEE

| Buchet de mireasa cu ORHIDEE, BUJORI si LATHYRUS |

Zilele de luni din sezonul de nunti, sunt dedicate buchetelor de mireasa. Astazi, un buchet de mireasa cu orhidee, bujori si lathyrus … un buchet modern, realizat pe o structura verde … un buchet asa cum imi place mie 🙂 !

A fost un buchet special, cu grad ridicat de dificultate din punct de vedere al executiei, dar cum am mai spus pe acest blog … “florile sunt pentru suflet, dupa suflet si menite sa iti incante sufletul” … 🙂 !

A fost un week-end plin, cu multa adrenalina, mai ales ca de aceasta data mi-am cam facut de cap. Imi plac proiectele in care mi se lasa mana libera, cred ca in aceste situatii poti sa scoti cu adevarat lucruri creative!

CODRUL VERDE – un concept de eveniment YaU in 2016, care m-a provocat atat pentru decorul salii cat si pentru florile de ceremonie.

Orhideele sunt iubite de multe doamne si domnisoare …  dar un mix interesant de phalaenopsis, oncidium, bujori somon, lathyus, stephanoptis si jatropha, cred ca poate sa faca diferenta … iar daca mai pui toate acestea pe o compozitie arhitecturala si asimetrica, rezultatul va fi cu siguranta unul DIFERIT :)!

Zi de luni cu spor si pentru voi 🙂 !

Buchet de mireasa cu orhidee, bujori si lathyrus _ yau concept _ elena toader (1)Buchet de mireasa cu orhidee, bujori si lathyrus _ yau concept _ elena toader (4)Buchet de mireasa cu orhidee, bujori si lathyrus _ yau concept _ elena toader (5)Buchet de mireasa cu orhidee, bujori si lathyrus _ yau concept _ elena toader (3)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *