Lumanare de botez cu ORHIDEE

| Lumanare de botez cu ORHIDEE |

Lumanare de botez cu orhidee, pentru astazi 🙂 !… ne pregatim de un final de saptamana lung si sper interesant 🙂 …

O lumanare de botez din ceara naturala cu flori minunate crem | roz – orhidee, bujori, hydrangea, lisianthus, grau, lavanda .. sa va coloreze ziua!

In plin sezon al petrecerilor de botez, am zis sa va inspir:) ! Ma emotionez mereu la petrecerile de botez … daca ma uit la ultimii 8 ani, cred ca imi amintesc de fiecare lumanare realizata, pentru cine a fost, in ce context si mare parte din numele bebelusilor (in situatia in care mi s-a transmis numele 🙂 …). Iulian mereu glumeste pe seama mea cand e vorba de detaliile pe care le asociez cu fiecare lumanre pentru botez !!!

Flori vesele si colorate pentru astazi, numai bune sa va aduca dispozitia in fata finalului de saptamana!

Sa aveti o zi racoroasa si vesela 🙂 !

Lumanare de botez cu orhidee grau si bujori _ lumare din ceara naturala _ yau concept _ elena toader (1)Lumanare de botez cu orhidee grau si bujori _ lumare din ceara naturala _ yau concept _ elena toader (3)Lumanare de botez cu orhidee grau si bujori _ lumare din ceara naturala _ yau concept _ elena toader (2)Lumanare de botez cu orhidee grau si bujori _ lumare din ceara naturala _ yau concept _ elena toader (4)Foto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *