Lumanari de cununie cu ORHIDEE si IASOMIE

| Lumanari de cununie cu ORHIDEE si IASOMIE |

Lumanari de cununie cu orhidee si iasomie, in compozitii asimetrice pe o baza din pluta si salal … totul pentru flori de nunta ALTFEL 🙂 !

Genul acesta de lumanari sunt usoare, rezistente si cu siguranta diferite. Astazi va provoc putin cu joaca mea cu orhidee din zilele trecute :).

Din varietatea vasta de orhidee existente (cei drept, cam putine disponibile la noi pe piata), am ales cateva sortimente care sa lucreze frumos impreuna. Descoperirea mea recenta sunt un anume tip de orhidee oncidium care au un parfum special :)!

Structura de baza pentru aceste lumanari are un grad ridicat de dificultate, din punct de vedere al realizarii … dar, cred ca rezultatul merita. Mereu spun ca diferenta sta in detalii, in felul in care fiecare element este armonizat cu restul compozitiei 🙂 !

Zi colorata sa aveti … vad ca soarele ne zambeste iar 🙂 !

lumanari de cununie cu orhidee si oasomie _ yau concept _ elena toader (2)lumanari de cununie cu orhidee si oasomie _ yau concept _ elena toader (4)lumanari de cununie cu orhidee si oasomie _ yau concept _ elena toader (1)Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *