Aranajament cu flori albe – lilisanthus

|Aranajament cu flori albe – lilisanthus|

Pentru astazi, un aranjament cu flori albe de lisianthus (eustoma). Mereu am fost intrigata de semnificatia lucrurilor, numelor si implicit a plantelor. De ceva timp, am inceput sa aprofundez acest domeniu … si ce sa va zic … “pofta iti vine mancand“, cum spune proverbul 🙂 !

Florile albe sunt speciale … sunt un simbol al incocentei si al puritatii. Dar, peste toate acestea, fiecare floare inseamna ceva … si veti fi surprinsi  in multe feluri de sesurile pe care le prind florile … va garantez asta!

Lisianthus este numita si “gentiana de preerie” sau “zambila texana” (isi are originea in America de Sud). Este o floare care are multe de spus: eliberare cu ajutorul florilor … dar dupa cum va dati seama, semnificatiile florilor sunt interpretabile si filtrate de fiecare dintre noi …

Am horarat in aceste zile, sa fac o rubrica dedicata semnificatiei florilor. Cred ca noi, cei care iubim florile, nu ar trebui niciodata sa uita limbajul lor 🙂 !

Astazi, un aranjament cu flori albe de lisianthus, intr-o structura YaU din lemn si tuburi de sticla. Un aranjament gingas, elegant si diferit 🙂 !

Zi frumoasa sa aveti!

aranjament cu lisianthus _ yauconcept _ elenatoader (2)aranjament cu lisianthus _ yauconcept _ elenatoader (3)aranjament cu lisianthus _ yauconcept _ elenatoader (1)Foto: YaU Concept

Save

Save

4 thoughts on “Aranajament cu flori albe – lilisanthus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *