Buchet LAVANDA BUMBAC

| Buchet  LAVANDA  BUMBAC |

Un buchet LAVANDA BUMBAC – un buchet FLOARE, pentru o FLOARE 🙂 !

O comanda speciala si romantica: un buchet pentru a sarbatori cum se cuvine NUNTA de BUMBAC (2 ani de casatorie). Ma bucur de fiecare data cand vad domni care continua si dupa casatorie sa isi surprinda alesele in cel mai frumos mod posibil. Sunt destul de putini, dar cand intalnesc astfel de persoane, nu pot decat sa ii apreciez si sa ma bucur ca au inteles despre ce este vorba 🙂 !

Cred ca fiecare zi impreuna trebuie sarbatorita, iar aniversarile de casatorie sunt musai sa fie marcate intr-un mod special.

Cererea a fost explicita – un buchet din BUMBAC – iar eu am facut o floare in care BUMBACUL este punctul de atractie. Este o floare realizata din imortele (atat bumbacul cat si lavanda, rezista extrem de mult). Poate fi un cadou excelent pentru aniversare, un buchet de cununie civila sau chiar NUNTA, dar si un decor floral special pentru casa.

La multe aniversari dragii mei si toate urarile de bine :)!

buchet lavanda bumbac _ yauconcept _ elenatoader (1)buchet lavanda bumbac _ yauconcept _ elenatoader (2)buchet lavanda bumbac _ yauconcept _ elenatoader (4)Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *