Buchet mireasa trandafiri de gradina, lavanda, grau

| Buchet mireasa trandafiri de gradina, lavanda, grau |

Astazi, un buchet mireasa trandafiri de gradina, lavanda, grau. Cum am mai spus pe acest BLOG, zilele de LUNI sunt de cele mai multe ori, dedicate florilor miresei 🙂 …

De aceasta data un buchet special, cu un grad de dificultate ridicat, realizat cu trandafiri de gradina … pentru ca sunt in plin sezon 🙂 ! Trandafirii sunt completati de MURE si frunze GRI deschis de salcie (este o specie mai rara si cu adevarat speciala)

Structura buchetului este din impletitura de grau si lavanda, iar florile grupate intr-o ghirlanda curgatoare, sunt pozitionate asimetric pe aceasta structura. Un buchet delicat si special, atat prin forma, flori, dar si cromatica. Un buchet modern, in stilul YaU, care te duce cu gandul la minunata VARA!

Zi plina de inspiratie sa aveti 🙂 !

buchet mireasa trandafiri de gradina lavanda grau _ yau concept _ elenatoader (1)buchet mireasa trandafiri de gradina lavanda grau _ yau concept _ elenatoader (2)buchet mireasa trandafiri de gradina lavanda grau _ yau concept _ elenatoader (5)buchet mireasa trandafiri de gradina lavanda grau _ yau concept _ elenatoader (4)

Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *