International Floral Art 16 17 – lucrarea 4 – FRIENDSHIP

| International Floral Art 16 17 – lucrarea 4 – FRIENDSHIP |

Lucrarea 4, PUBLICATA in albumul International Floral Art 16 17 … actul 4 din povestea mea cu sentimentele … numita FRIENDSHIP | PRIETENIE!

Am pastrat la final aceasta trasatura de caracter – FRIENDSHIP | PRIETENIA, pentru ca este cred cea mai valoroasa si definitorie trasatura care defineste un caracter. Dupa ce ne cunostem, ne iubim, ne bucuram impreuna … in existenta fiecaruia vin si zile intunecate, zile in care este important sa iti aduci aminte de valorile importante in viata. In acele momente, dupa ce totul se diminueaza, aceasta trasatura de caracter – PRIETENIA | LOIALITATEA – este cea care ar trebui sa ramana!

Atunci, adevaratele caractere ies la suprafata si isi spun punctul de vedere!

Cred in PRIETENIE, dar din pacate este o trasatura de caracter pe cale de disparitie in randul oamenilor … constat insa cu bucurie, cum celelalte creaturi … animale | natura … au aceasta trasatura inca nealterata. Poate noi OAMENII ar trebui sa invatam mai multe de la ei despre FRIENDSHIP | PRIETENIE ?!…

International Floral Art 16 17 _ elenamadalinatoader _ romanian _ friendship _ lucrarea4 (4)International Floral Art 16 17 _ elenamadalinatoader _ romanian _ friendship _ lucrarea4 (1)International Floral Art 16 17 _ elenamadalinatoader _ romanian _ friendship _ lucrarea4 (2)Foto: Sebastian Moise

Modele: Sorina Banica, Rodica Ilinca, Elena Madalina Toader, Iulian Condrat

Floral design: Elena Madalina Toader

PS: Sper ca aceasta saptamana dedicata proiectului International Floral Art 16-17, sa va fi captivat si relaxat! Pentru mine a fost o bucurie sa il realizez si sa il impartasesc cu voi! Multumesc inca o data echipei mele dragi pentru acest proiect!

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *