International Floral Art 16-17 … SELCTATI in a 3-a editie consecutiv

| International Floral Art 16-17 … SELCTATI in a 3-a editie consecutiv |

Astazi anunt cu mare drag aparitia ultimului album INTERNATIONAL FLORAL ART 16-17 … iar noi suntem selectati in acest album pentru a 3-a oara consecutiv (12-13 | 14-15 | 16-17). Este un album ravnit de toti iubitorii de flori si arta florala, profesionisti sau la inceput de drum … iar sa fii in el este in primul rand o onoare si o mare bucurie :)!  In aceasta editie suntem selectati cu lucrarea nr: 4.

International Floral Art a ajuns unul din proiectele mele de suflet, iar o data la 2 ani fac acest proiect cu mare drag!

Am albumul pe birou de cateva zile si mi-am rasfatat simturile uitandu-ma in el … multe idei creative si multi artisti consacrati sau la inceput de drum. Urmatoarele 4 zile pe BLOG le dedic acestui proiect! Voi prezenta in fiecare zi cate o lucrare din cele 4 realizate. Imi place sa fac o poveste din fiecare proiect (nu este o cerinta a concursului, dar cred ca o fac pentru mine mai mult). In aceasta editie m-am jucat cu EMOTIILE si SENTIMENTELE … o poveste spusa in 4 acte :)!

Am remarcat cu drag si bucurie ca in aceasta editie suntem 6 romani selectati si publicati 🙂 … nu pot decat sa va felicit pe toti (Corina, Ioana N, Andreea, Ioana Z. si Nicu) …  ma bucur pentru NOI. Asta nu inseamna decat un lucru … se contureaza o piata a designului floral si in Romania … mai mult de atat, sunt oameni care au ceva de spus in acest domeniu, iar asta nu poate sa fie decat bine. Cred cu tarie ca in orice domeniu directia trebuie dictata de specialisti si oameni competenti, nu de consumator!

Felicitari dragilor inca o data … PROUD & HAPPY 🙂 !

Nu pot sa inchei acest articol fara sa felicit si sa multumesc echipei mele dragi pentru acest proiect:

Foto: Sebastian MOISE | Modele: Sorina BANICA, Rodica ILINCA, Kati VARGA, Iulian CONDRAT

internationalfloralart 16 17 _ yauconcept _ elenamadalinatoader (1)internationalfloralart 16 17 _ yauconcept _ elenamadalinatoader (2)Making OFF International Floral Art 16-17  … de curand, am deschis un canal pe YOU TUBE (va pregatesc cateva surprize pe el din toamna 🙂 )… video realizat de Sebastian Moise

Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Save

2 thoughts on “International Floral Art 16-17 … SELCTATI in a 3-a editie consecutiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *