International Floral Art 16 17 – lucrarea 1 – HOPE

| International Floral Art 16 17 – lucrarea 1 – HOPE |

Lucrarea 1 pentru International Floral Art 16 17!

Mereu m-am intrebat care este cea mai buna metoda de comunicare fara cuvinte ?! Uneori, stau si observ oamenii … cum se misca, cum gesticuleaza, cum se exprima nonverbal. Este o intreaga teorie legata de comunicarea fara cuvinte, iar daca stii sa observi, vezi cum fiecare dintre noi are un set propriu si personal de gesturi, ticuri si trucuri de comunicare.

Am ajuns sa inteleg multe despre oameni, doar uitandu-ma la gesturi, tonul vocii sau felul in care scriu sau manuiesc anumite obiecte … este cred un exercitiu de observare si analiza.  Noi OAMENII avem acest dar al dialogului, insa restul creaturilor din jurul nostru (implicit NATURA: flori | iarba | copaci), au si ele un limbaj al lor propriu si personal de comunicare.

Proiectul meu pentru International Floral Art 16 17, a analizat tocmai aceasta capacitate a fiintelor de a comunica … indiferent de situatii si specii. Am incercat sa gasesc elementul cel mai expresiv de comunicare nonverbala si sa il transpun in arta. Cred ca MAINILE si implicit GESTURILE, sunt a doua oglinda a sufletului dupa VAZ. Cred de asemenea, ca poti sa fii expresiv si sugestiv prin gesturi simple.

Peste toate acestea mi-am imaginat un dialog intre OM si NATURA, prin intermediul MAINILOR. Este cred un manifest despre cum noi OAMENII uitam de cele mai multe ori ca mai sunt si alte creaturi in jurul nostru care traiesc si supravietuiesc la randul lor.

Lucrarea 1 am numit-o HOPE | SPERANTA (pentru ca aceasta moare ultima …)! O NATURA subjugata, care inca mai spera la un dialog constructiv si productiv cu OAMENII 🙂 !

International Floral Art 16 17 _ lucrarea1 _ HOPE _ yauconcept _ elenamadalinatoader (1)International Floral Art 16 17 _ lucrarea1 _ HOPE _ yauconcept _ elenamadalinatoader (3)InternationalFloralArt1617 _ lucrarea1 _ HOPE _ yauconcept _ elenamadalinatoader (2)Foto: Sebastian MOISE

Modele: Sorina BANICA

Floral design | Concept: Elena Madalina TOADER

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *