Regina ANA

| Regina ANA |

Astazi aveam programat ceva vesel pentru blog, dar m-am razgandit in aceasta dimineata … articolul de astazi de pe blog este dedicat Majestatii sale Regina ANA!

Cred ca noi oamenii suntem in mare parte ENERGIE, iar cand corpul nostru nu mai rezista, energia noastra ramane, dar in alta forma.

Am avut prilejul sa ofer un buchet de flori majestatii sale Regina ANA, acum multi ani … inca mai pastrez in suflet emotia si caldura acelui moment. Am intalnit o persoana extrem de calda, placuta si sensibila … cu o energie buna, pe care inca o simt de cate ori ma uit la aceasta imagine.

Vestea pe care am aflat-o in cursul zilei de ieri, m-a zdruncinat si m-a facut sa caut in arhiva mea aceasta imagine … Am simtit nevoia sa imi iau ramas bun in felul meu. Cred ca nu ai nevoie de mult timp ca sa simti cadura celui din fata ta … eu am simtit asta in cazul Majestatii sale Regina ANA.

Ramas bun si zbor lin Majestatea voastra Regina ANA … sa umpleti “RAIUL” cu emotie si caldura 🙁 ! Eu nu pot decat sa imi iau ramas bun … cu petale albastre …

regina ANA a ROMANIEI _ yauconcept _ elenatoader (3)regina ANA a ROMANIEI _ yauconcept _ elenatoader (1)Foto: YaU Concept

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *