Buchet TOAMNA crini crizanteme trandafiri tros

| Buchet TOAMNA crini crizanteme trandafiri tros |

Un buchet TOAMNA crini crizanteme trandafiri tros pentru astazi … un buchet care sa va incalzeasca sufletul, daca afara sunt aproape 0 grade. Se pare ca TOAMNA isi intra in drepturi, dar pana la urma este mersul firesc al lucrurilor !

Buchetul de astazi este realizat cu flori de toamna: crizanteme roz pal, trandafiri TROS rosii si minunati CRINI roz. Buchetul are o structura concava realizata din sfoara groasa, numai buna sa intregeasca aceasta compozitie de toamna.

Piata este plina pana la refuz cu TUFANELE (crizanteme), dar cred ca acest sortiment, pe care l-am folosit in acest buchet, are o nuanta aparte. Este cu siguranta un buchet ochios si plin de mireasma pamantului. Ma declar inca o data fan CRIZANTEME 🙂 ! … sunt rezistente, ochioase si disponibile inr-o varietate larga de culori. Sa lucrezi cu aceste flori este o placere si o provocare: sunt pretabile pentru multe tipuri de abordari – de la cele clasice, pana la abordari neconventionale in care poti lucra doar cu parti din floare. Sunt cu siguranta, material excelent de lucru, joc si experiment 🙂 !

Zi de toamna cu inspiratie sa aveti !

buchet-TOAMNA-crini-crizanteme-trandafiri-tros-_-yauconcept-_-elenatoader-1buchet-TOAMNA-crini-crizanteme-trandafiri-tros-_-yauconcept-_-elenatoader-2buchet-TOAMNA-crini-crizanteme-trandafiri-tros-_-yauconcept-_-elenatoader-3Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *