Buchet mireasa plante suculente si flori albe – rosii

| Buchet mireasa plante suculente si flori albe – rosii |

Buchet mireasa plante suculente si flori albe | rosii: lalele, frezii, helleborus, ilex, astrantia, nerine 🙂 !

Buchetele de mireasa la inceput de iarna au un farmec aparte … sunt invaluite intr-o aura de sarbaoare! Florile disponibile in aceasta perioada sunt cu siguranta printre cele mai speciale. Este o perioada buna pentru florile de sezon, dar de multe ori florile minunate de primavara sunt din nou disponibile (intr-o varietate mai restransa de culori si mai mici, trebuie sa recunosc … ). Cred ca nuntile in anotimpul rece sunt cu adevarat altfel 🙂 !

Astazi va propun un buchet de nunta cu flori in tonuri ALB si ROSU, cu putin din farmexul iernii, dar si savoarea primaverii. Este un buchet foarte parfumat, realizat cu un mix de flori aparte. Buchetul are o structura din vita de vie salbatica, un accent cu plante suculente si este accesorizat cu textil in tonuri pastel.

Perioada plina de sarbatoare care bate la usa este cu siguranta cel mai frumos moment al anului, iar daca alegi sa celebrezi un eveniment importat precum NUNTA, in aceasta perioada, cred ca succesul este garantat 🙂 !

Zi parfumata sa aveti!buchet-mireasa-suculente-flori-rosii-lalele-frezii-helleborus-_-yau-concept-_-elenatoader-3

buchet-mireasa-suculente-flori-rosii-lalele-frezii-helleborus-_-yau-concept-_-elenatoader-4buchet-mireasa-suculente-flori-rosii-lalele-frezii-helleborus-_-yau-concept-_-elenatoader-2Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *