Lumanari cununie scurte plante suculente

| Lumanari cununie scurte plante suculente |

Lumanari cununie scurte plante suculente – lumanari speciale, cu structura din vita de vie salbatica si flori in tonuri ROZ | LILA.

Cand vorbim de lumanari de cununie, trebuie sa tinem cont de cativa factori: cum le asortam cu buchetele fetelor (de obieci mie imi place sa le asortez cu buchetul nasei, dar in ultima perioada aud tot felul de scenarii care mai de care), cat de voluminoase si de grele sunt, cum reusim sa hidratam florile de pe lumanare corespunzator (sa nu uitati niciodata ca florile sunt oganisme vii si ca ele au nevoie de apa asa cum noi avem nevoie de aer 🙂 … mereu ma intreb ce o fi in minte celor care lucreaza cu florile si nu sunt atenti asupra acestui aspect important !?…). Aici fac o paranteza: sunt unele culturi in lumea aceasta in care florile, chiar si uscate, nu se arnunca, se ingroapa in semn de respect … cred ca asta inseamna sa pretuiesti natura si tot ce inseamna VIATA 🙂 !

Aceste lumanari de cununie sunt dimensionate mai mici, sunt realizate “tip buchet“, iar in timpul ceremoniei religioase,  pot fi asezate pur si simplu pe masa preotului. Ulterior este necesar ca florile sa fie hidratate intr-un vas cu apa curata.

Piesa de rezistenta in aceasta compozitie este cu siguranta plana suculenta (echeveria).

Sa aveti o zi plina de culoarea si parfumul florilor!

lumanari-cununie-scurte-plante-suculente-_-yauconcept-_-elenatoaer-2lumanari-cununie-scurte-plante-suculente-_-yauconcept-_-elenatoaer-4lumanari-cununie-scurte-plante-suculente-_-yauconcept-_-elenatoaer-3Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *