Flori pentru nunta – CODRUL CU FLORI ALBE

| Flori pentru nunta – CODRUL CU FLORI ALBE |

Flori pentru nunta in maniera YaU – CODRUL CU FLORI ALBE, un eveniment YaU in 2016, astazi pe YaU evenimente 🙂 !

A fost un eveniment privat, cu un mix de arome de primavara si vara. Am gandit pentru acest eveniment, un concept pentru design-ul floral special si romantic, cu flori in maniera YaU, asa cum imi place mie 🙂 !

Florile pentru nunta, sunt mereu o provocare pentru noi! Sunt situatii, cand poti sa faci si lucruri diferite, ca aceasta 🙂 ! Cum am spus si in articolul de pe YaU evenimente …” dragi viitoare mirese, fiti curajoase, alegeti floristul cu atentie si lasati-va surprinse! “. Cred ca noi toti ar trebui sa renuntam la obiceiurile romanesti precum … “ne pricepem la toate si ca lucrurile sunt la indemana” (credeti-ma ca nu este asa in nici un domeniu, iar cei care au inca impresia asta cred ca nu au atins inca un prag suficient de maturitate profesionala 🙂 …). Aveti incredere si fiti transparenti cu furnizorii pe care ii algeti … doar asa lucrurile vor fi personale, unice si diferite!

Zi cu inspiratie si pentru voi 🙂 !

codrul-cu-flori-albe-bujori-mathiola-orhidee-_-yau-evenimente-2016-_-nunta-la-zexe-_-elenatoader-37codrul-cu-flori-albe-bujori-mathiola-orhidee-_-yau-evenimente-2016-_-nunta-la-zexe-_-elenatoader-8codrul-cu-flori-albe-bujori-mathiola-orhidee-_-yau-evenimente-2016-_-nunta-la-zexe-_-elenatoader-44codrul-cu-flori-albe-bujori-mathiola-orhidee-_-yau-evenimente-2016-_-nunta-la-zexe-_-elenatoader-36Foto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *