Aranjament floral MARTIE, cu orhidee galbena

| Aranjament floral MARTIE, cu orhidee galbena |

Aranjament floral MARTIE, cu orhidee phalaenopsis galbena, pin, fetru si lemn. Este o compozitie “in echilibru“, cu o silueta unica si speciala.

Mereu caut sa exprim miscarea in compozitiile mele, iar experimentul de astazi este unul care imi incanta ochii 🙂 ! O compozitie florala este despre flori in primul rand, dar si despre echilibru, culoare, tehnica si nu in ultimul rand sentimente … cele din urma sunt mai importante 🙂 … florile sunt o alta modalitate de exprimare, pana la urma!

Acelesi orhidee galbene (printre preferatele mele), intr-un aranjament floral pentru 1-8 MARTIE, dar nu numai, UNIC, DIFERIT si MODERN. Poate fi un cadou floral special, dar si decor floral neconventional pentru evenimente, casa sau birou.

Sa aveti o zi colorata!

aranjament floral MARTIE, cu orhidee galbena _ yauconcept _ elenatoader (2)aranjament floral MARTIE, cu orhidee galbena _ yauconcept _ elenatoader (3)aranjament floral MARTIE, cu orhidee galbena _ yauconcept _ elenatoader (4)aranjament floral MARTIE, cu orhidee galbena _ yauconcept _ elenatoader (5)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *