Buchet lalele ilex si brad | Buchet de iarna

| Buchet lalele ilex si brad | Buchet de iarna |

Buchet lalele ilex si brad … un buchet ALB de iarna, asa cum este vremea afara 🙂 !

A sosit si prima zapada in Bucuresti, chiar astazi, in zi de sarbatoare! Eu una, a asteptat-o de ceva timp si ma bucur mereu cand se intampla lucruri, chiar daca mai tarziu. Acum, asteptam putin sa se potoleasca viscolul, sa putem in sfarsit, sa ne jucam cu zapada 🙂 !

Pentru astazi, am pregatit acest buchet ALB, special pentru zilele de sarbatoare care urmeaza. La Multi Ani si sanatate celor care isi serbeaza in aceste zile, numele de botez! De la noi … lalele albe, putin rosu de la ilex si brad pentru ca este inca iarna si miroase inca a brad!

Zi plina de zapada!

buchet-lalele-ilex-si-brad-_-buchet-iarna-_-yauconcept-_-elenatoader-2buchet-lalele-ilex-si-brad-_-buchet-iarna-_-yauconcept-_-elenatoader-3buchet-lalele-ilex-si-brad-_-buchet-iarna-_-yauconcept-_-elenatoader-5Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

2 thoughts on “Buchet lalele ilex si brad | Buchet de iarna

  1. Buna Simona,
    Este ILEX – Ilex aquifolium sau Laur 🙂 … diferenta dintre ILEX si COTONEASTER este ca la cel de-al doilea (COTONEASTER), bobitele sunt departate de tulpina, au putin alta forma, iar frunzele arbustului sunt diferite! ( https://en.wikipedia.org/wiki/Cotoneaster )

    Uite aici un aranjament facut cu COTONEASTER – https://blog.yau.ro/2016/12/cadou-craciun-bobite-rosii-de-iarna/ 🙂 … este destul de comun in gradini in tonuri de rosu si galben!

    Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *