Nunta si Botez cu flori albe | LINIE PUNCT

| Nunta si Botez cu flori albe |

Nunta si Botez cu flori albe … astazi, pe YaU evenimente, un articol despre un proiect YaU, desfasurat la final de toaman in 2016. O petrecere 2 in 1, cum se spune, la hotel Intercontinental, sala Fortuna in Bucuresti!

Un concept special pentru decorul floral de locatie – LINIE PUNCT – o LINIE verde curba, marcata cu un PUNCT din flori albe. Siluete elegante si svelete, asa cum este si sala Fortuna (cred ca aceasta sala este pe gustul meu … mereu ma intorc cu drag aici pentru proiecte noi 🙂 …).

Mai multe gasiti pe site-ul nostru dedicat evenimentelor – YaU evenimente!

Zi ALBA sa aveti … sa pare ca iarna inca ne iubeste!

nunta si botez cu flori albe LINIE PUNCT _ yau events 2016 _ hotel intercontinental _ elenatoader (2)nunta si botez cu flori albe LINIE PUNCT _ yau events 2016 _ hotel intercontinental _ elenatoader (9)nunta si botez cu flori albe LINIE PUNCT _ yau events 2016 _ hotel intercontinental _ elenatoader (8)nunta si botez cu flori albe LINIE PUNCT _ yau events 2016 _ hotel intercontinental _ elenatoader (31)nunta si botez cu flori albe LINIE PUNCT _ yau events 2016 _ hotel intercontinental _ elenatoader (10)Foto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *