Decor floral IARNA – tablou verde cu orhidee

| Decor floral IARNA – tablou verde cu orhidee |

Decor floral IARNA sau altfel zis ” am pus IARNA pe zid ” 🙂 !

Un tablou verde pentru astazi, realizat integral din materiale vegetale. Baza este realizata din scoarta si licheni stabilizati, iar decorul floral cu bete, ace de pin, conuri, plante suculente si minunate orhidee phalaenopsis galbene. Florile pot fi schimbate in functie de disponibilitate, ele fiind singurele din toata aceasta combinatie care necesita ingrijire mai speciala.

Am pus IARNA in cui … acum astept sa se mai imblanzeasca 🙂 !

PS: Poate ar trebui “pusi in CUI” si minunatii nostri alesi 🙂 ! Dupa 10 ani de antreprenoriat in ROMANIA, mi-am cam facut o idee despre cum merg treburile AICI, dar parca ce se intampla in ultima perioada sfideaza orice urma de bun simt si demnitate. Cred ca “soarecii” joaca pe masa in propria casa, atunci cand sunt lasati ! Unde sunt liderii cu “spatele drept” ? …  Astazi ma uit la o ROMANIE corupta si asta nu ma face in nici un fel mandra 🙁 !

decor floral IARNA _ tablou verde cu orhidee _ yauconcept _ elenatoader (4)decor floral IARNA _ tablou verde cu orhidee _ yauconcept _ elenatoader (3)decor floral IARNA _ tablou verde cu orhidee _ yauconcept _ elenatoader (2)Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *