Buchet mireasa LAVANDA GRAU si ORHIDEE

Buchet mireasa LAVANDA GRAU si ORHIDEE

Buchet mireasa lavanda grau si orhidee. Structura buchetului este realizata din impletitura din grau, baza din lavanda, un accent alb din orhidee Phalaenopsis si este accesorizat cu sfoara si textil.

Buchetele de mireasa sunt mereu o sarcina aparte … cred ca tine mult de personalitatea celei care il poarta. Din acest motiv dragi viitoare mirese, fiti inspirate in alegerea floristului care il va realiza. Pentru mine buchetele de mireasa sunt mereu unice si personale, motiv pentru care de putine ori replic un buchet identic.  Daca sunteti o persoana care incearca sa controleze totul in ziua cea mare, atunci abordarea mea nu este cea mai buna pentru voi 🙂 ! Imi place sa surprind miresele cu buchetul de nunta! Asta ar trebui sa faca parte din farmecul evenimentului 🙂 !

Cred de asemenea, ca lucrurile cu adevarat creative si diferite vin din situatii in care va lasati surprinse … dar este adevarat, ca aveti nevoie de curaj pentru asta 🙂 ! Ce va pot recomanda dragi viitoare mirese, este sa fiti curajoase, sa fiti unice si diferite. Faceti alegerile pentru ziua cea mare cu sufletul pentru ca acesta nu va va minti niciodata.

Ca o paranteza … am invatat in ultimii ani sa ma ghidez mult dupa instinct. Oricat de tentant si palpitant ar fi un proiect finaciar vorbind, daca nu reusesc sa “rezonez” cu protagonistii, atunci cred ca este timp pierdut de ambele parti. Imi vine uneori greu sa raspund unor cereri de oferta rigide precum ” as dori o oferta de pret pentru 2 buchete si 2 lumanari in data de …” de multe ori nici nu raspund detaliat unei astfel de cereri 🙂 ! Este important cand iti alegi floristul sa fii atent la el ca persoana, la stilul lui (daca il are), de ce nu, la experienta si portofoliu si nu in ultimul rand la felul in care reusiti sa comunicati deschis despre lucrurile importante pentru voi.

Am de multe ori impresia ca spun mereu aceeasi poveste ” de ce cerul este albastru?!” … dar cu fiecare an care trece in aceasta industrie a evenimentelor si design-ului floral, realizez ca sunt din ce in ce mai putini oameni realisti si ancorati in realitate … “nu tot ce zboara se mananca” …

Ce va pot recomanda este sa fiti inspirati si intelepti in alegerea furnizorilor pentru evenimentul vostru. Relatia ar trebui sa fie deschisa si corecta de ambele parti, dar cel mai important este sa reusiti sa transmiteti informatia relevanta persoanei care poate sa o analizeze si sa o prelucreze.

Zi cu miros de lavanda pentru voi toti … lavanda este o solutie in orice sezon 🙂 !

Foto: YaU Concept

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *