Buchet bujori lalele si liliac

| Buchet bujori lalele si liliac |

Buchet BUJORI LALELE si LILIAC, sa marcam cum se cuvine inceputul pentru sezonul bujorilor 🙂 ! Buchetul de astazi este despre bujori, lalele si liliac.

BUJORII sunt mai nou preferati de doamne si domnisoare pentru flori de nunta. Daca sunteti fan BUJOR, acum este momentul … sezonul lor incepe, iar varietatea de sortimente cred ca satisface cele mai pretentioase gusturi.

Fac ce fac si ajung mereu sa scormonesc in carti dupa semnificatia florilor. Foarte populari cei drept acesti bujori, dar stiti ce inseamna ?… va spun eu, inseamna frumusete FURIOASA… greu de crezut, nu-i asa 🙂 ! De multe ori, frumusetea, dragostea si natura sunt FURIOASE, asa ca trebuie sa la apreciem si aceasta latura.

Recunosc ca BUJORII nu sunt printre florile mele preferate (cred ca tine de personalitatea fiecaruia) … Lucrez cu ei, ii apreciz, dar cred ca sunt flori care ma provoaca mai mult 🙂 ! In sezonul bujorilor, este musai sa ma joc cu aceste flori, sa experimentez si sa gasesc mereu modalitati creative de a pune in valoare “furia” lor.

Zi parfumata sa aveti 🙂 !

Buchet bujori lalele si liliac yauconcept elenatoaderBuchet bujori lalele si liliac yauconcept elenatoaderBuchet bujori lalele si liliac yauconcept elenatoaderFoto: YaU Concept

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *