LILIAC si LALELE, aranjament floral pentru masa de PASTE

| LILIAC si LALELE, aranjament floral pentru masa de PASTE |

LILIAC si LALELE, in structura YaU din pluta si eprubete din sticla. Poate fi un decor floral colorat si parfumat pentru masa de PASTE 🙂 !

Este vremea liliacului si trebuie sa profitam din plin de aceste flori minunate. Am o mare pasiune pentru liliacul de gradina! De mic copil incercam mereu sa gasesc “noroceii” printre florile de liliac … cred ca inca mai fac asta …

Sunt cateva trucuri pentru ingrijirea acestor flori. Ca toate plantele cu tulpina lemnoasa, trebuie sa fiti putin atenti cand le puneti in vaza. Din proprie experienta va spun ca nu prea le place buretele floral (daca vreti sa tina mai mult de 24 de ore). Puse in vaza, tulpina florii trebuie sa fie cat mai mult introdusa in apa (ideal pana la nivelul florii), taiati cu un cleste ascutit tulina inainte de a o pune in vaza in diagonala, dupa care adanc (2-3 cm) in cruce. Repetati operatiunea o data la 2 zile, iar florile voastre de liliac vor supravietui 🙂 ! Nu le zdrobiti tulpina, pentru ca astfel veti optura canalele de hidratare, iar florile voastre de liliac, vor ceda in 2 zile 🙂 !

Mai sunt prafuri care se pun in apa pentru florile cu tulpina lemnoasa (viburnum | hydrangea | liliac etc) … eu sunt de parere ca plantele iubesc apa curata, iar atata timp cat reusiti sa le schimbati apa si sa le taiati o data la 2 zile, lucrurile vor fi OK!

Culoare si parfum pentru masa de PASTE … eu zic sa suna bine : ) !

Liliac si lalele, aranjament floral pentru masa de paste _ yauconcept _ elenatoaderLiliac si lalele, aranjament floral pentru masa de paste _ yauconcept _ elenatoaderLiliac si lalele, aranjament floral pentru masa de paste _ yauconcept _ elenatoaderFoto: YaU Concept

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *