Buchet mireasa RANUNCULUS si ORHIDEE

| Buchet mireasa RANUNCULUS si ORHIDEE |

Buchet mireasa ranunculus si orhidee, printre florile de nunta preferate de doamne si domnisoare 🙂 !

Este o perioada buna pentru buchetele cu ranunculus! Sunt inca in sezon, la o calitate decenta si sunt cu certitudine o solutie buna pentru flori de nunta romantice. Mai mult de atat … RANUNCULUS inseamna “radiezi de farmec“, lucru care face ca aceste minunate flori sa fie si mai speciale 🙂 !

In plin sezon de nunti, incep mereu saptamana cu buchete de mireasa | nunta, asa, ca sa ma asigur ca aveti si voi un inceput de saptamana reusit 🙂 ! Un buchet de nunta, romantic si delicat pentru astazi, realizat in tonuri alb | verde, in care vedete sunt florile de ranunculus si orhidee, completate de viburnum (bulgari de zapasa). Primavara, florile de viburnum, sunt un inlocuitor bun pentru hortensii. Buchetul are o structura realizata integral din material vegetal (plop alb) si minunate fire de panicum care sa ii dea textura ideala.

Zic sa fim romantici astazi si sa ne bucuram de florile de ranunculus!

Buchet mireasa ranunculus si orhidee YaUconcept ElenaToaderBuchet mireasa ranunculus si orhidee YaUconcept ElenaToaderBuchet mireasa ranunculus si orhidee YaUconcept ElenaToaderBuchet mireasa ranunculus si orhidee YaUconcept ElenaToaderFoto: YaU Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *